I mai var det nok en gang tid for Liverpool-tur. Sesongen hadde ikke vært mye å skryte av så langt og Liverpool var for lengst ute av kampen om topp-fire plassering. Vi skulle se Liverpool-Chelsea lørdag 5.mai, sesongens siste hjemmekamp. Jeg sa som nevnt "skulle", for kampen ble flyttet siden både Liverpool og Chelsea gikk til finalen i FA cupen samme dag. Ligakampen ble da flyttet til tirsdag 8.mai 2012. Vi bestemte oss da for å legge inn et par ekstra dager i Liverpool for å være i Liverpool under cup-finalen. Turen ble da fra fredag - onsdag for de fleste av oss. Vi var totale 6 stykker som dro på tur. I tillegg til meg, var det Kristian (skap-scouser), Ronny, Elisabeth, Erik og Kai (som først kom på søndag).
 
kjellsnet006017.jpg kjellsnet006016.jpg kjellsnet006015.jpg
Over ser vi hvor vi bodde. Premier Inn Albert Dock lå ca 20m fra Beatles museet, 5 minutters rolig gange fra sentrum.
På lørdag morgen var det bare å hive i seg frokost og finne en pub. Vi antok, helt korrekt, at det kom til å bli bra med folk på pubene for å se FA Cup finalen. Vi endte på det som skulle vise seg å bli stam-puben vår under turen, O'Neill's.
kjellsnet006014.jpg kjellsnet006013.jpg kjellsnet006012.jpg
FA Cup finalen ble en nedtur. Og noen viste skuffelsen sin ganske tydelig...
kjellsnet006011.jpg kjellsnet006010.jpg kjellsnet006009.jpg
Skap-scouseren brydde seg ikke SÅ mye...
kjellsnet006008.jpg
Senere på kvelden ble det en tur på byen og til party-gata Mathew Street, hvor politiet hadde satt opp post med metall-detektor! Ronny med ryggsekk ble stoppet og sjekket. Han fikk en kvittering der de tydeligvis hadde litt trøbbel med hans norske førerkort. Etternavnet hans hadde blitt til "Statens Vegvesen"! Det hadde blitt en interessant etterlysning!
 
Søndag og mandag ble brukt til avslapping, litt shopping, fotball på TV og et par pints på en eller annen pub... Og de er det aldri vanskelig å finne i England. Og O'Neill's kunne vi finne i blinde nå!
kjellsnet006007.jpg kjellsnet006006.jpg
Tirsdag var det klart for revansje for FA Cupen. Vi hadde fått billetter på rad 2 på Anfield Road End! Det ene stedet jeg ba om å slippe å sitte! Dømrade Ving! Kristian foreslo at de burde klippe gresset i pausen så vi hadde sjangs å se det andre målet i 2.omg!
Et par timer før kampen satte vi uansett kursen for Anfield. Vi tok en kjapp tur innom Alberts, men det var vel ikke helt den vanlige stemingen her heller i dag. Serien var over for lenge siden for de fleste Liverpool-fans. Det viste seg at det ikke ble fullt på stadion en gang (Drøyt 40.000). Det var ikke helt det vi håpet på når vi bestilte turen i fjor sommer!
Kampen ble uansett et bra punktum på turen da Liverpool lekte med Chelsea og vant 4-1.
kjellsnet006005.jpg kjellsnet006004.jpg kjellsnet006003.jpg kjellsnet006002.jpg kjellsnet006001.jpg
Over ser vi feiring etter 1-0 målet rett foran nesa vår. Suarez skal ha all ære for det målet selv om det ble bokført som et selvmål... Det siste bildet er Reina som tar en 5-meter. Vi satt ganske nærme banen!
 
Etter kamp ble det bare et par pils før vi tok kvelden. Noen skulle opp grytidlig for å rekke fly hjem. Andre skulle ikke opp fullt så tidlig...
 
Uansett var vi alle enige om at det hadde vært en fin tur.